Bureau Stroming – Alphons van Winden, directeur

Bureau Stroming is een adviesbureau voor natuur- en landschapsontwikkeling. De kern van ons werk is het verbinden van mensen met toegankelijke bestaande of te ontwikkelen natuur. Ons team bestaat uit drie vennoten die samenwerken met een aantal consultants. We krijgen opdrachten van overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Er lopen vaak tientallen projecten tegelijk, waaronder grote en soms ook internationale projecten.
Debby verzorgt de boekhouding en de projectadministratie van al onze projecten. Dat is een verademing, want we zijn eigenlijk een los-vast bedrijf van mensen die werken vanuit huis en veel onderweg zijn. Ieder heeft een eigen projectadministratie en levert zijn ‘schoenendoos’ (tegenwoordig excelformulieren) in bij Malta & de Keyzer.
Debby maakt een overzicht van uren en kosten en houdt deze bij. Ze verwerkt offertes tot facturen, doet betalingen en houdt de rekeningen bij. Daarnaast verwerkt zij post en e-mail en archiveert alles. Ze regelt ons drukwerk en houdt ons relatiebestand up-to-date. We kunnen zonder zorgen het veld in!