Max Planck Instituut

Het Max Planck Instituut in Nijmegen is een van de meer dan tachtig onderzoeksinstituten die deel uitmaken van de Duitse Max Planck Society. Het is het enige instituut ter wereld dat zich volledig toelegt op psycholinguïstiek − de studie van hoe we taal produceren en begrijpen en hoe we deze vaardigheden verwerven. Malta & de Keyzer heeft meerdere vacatures voor het instituut ingevuld.

Anique Heurkens, HR adviseur bij Max Planck Instituut: “We hadden twee vacatures voor een directiesecretaresse en een vacature voor een secretaresse ter ondersteuning van diverse onderzoeksgroepen. De invulling via de Werving & Selectie van Malta & de Keyzer is ons heel goed bevallen. We zijn zeer tevreden met de kandidaten.”

“De directeur Karen Malta is een warm en prettig persoon. Ze is open, eerlijk, je weet wat je aan haar hebt. Ze luistert goed, denkt mee, stelt goede vragen en vraagt dóór. Ze onderzoekt goed waar behoefte aan is en hoe de persoon is die een secretaresse nodig heeft, om zo een goede match te kunnen maken. Karen is zelf heel erg thuis in het vak. Zij begrijpt wat een goede secretaresse is en welke kandidaten geschikt zijn en passen bij de opdrachtgever. Dat helpt enorm. Er werden meerdere goede kandidaten aan ons voorgesteld.”

“We hebben drie hele goede secretaresses kunnen aannemen, dankzij Malta & de Keyzer. Alle drie hebben ze het werk snel opgepakt, zijn ze proactief en accuraat en vormen ze een goede match met de mensen voor wie ze werken. Qua persoonlijkheid passen ze ook goed binnen het instituut. Ook spreken ze Engels op hoog niveau, wat gezien het internationale karakter van ons instituut zeer belangrijk is. Zonder de werving & selectie van Malta & de Keyzer hadden we dit resultaat niet kunnen bereiken.”