BV Campus

BV Campus is een 100 % dochter van de Radboud Universiteit Nijmegen en ontwikkelt en exploiteert het vastgoed van het Mercator Technology & Science Park.

BV Campus beheert en verhuurt vier locaties: de gebouwen Mercator I, II en III en het Universitair Bedrijven Centrum (UBC). Het team van BV Campus, zijnde Michel ter Berg, Marjo Bronkhorst en Elize Blancke over Malta & de Keyzer:

“BV Campus verhuurt bedrijfsruimte op de Campus van de Radboud Universiteit en zorgt daarbij dat de gebouwen goed onderhouden en veilig zijn in combinatie met een compleet pakket aan diensten. Op drie van de vier bedrijfsverzamelgebouwen is een bemenste receptie die wordt verzorgd door Malta & de Keyzer. Daarnaast maken wij gebruik van een aantal andere diensten van dit bedrijf. Wij kunnen met een gerust hart zeggen: naar volle tevredenheid!

Malta & de Keyzer is een uitstekende dienstverlener op het gebied van officemanagement, de receptiediensten, de notuleerservice en als sparringpartner. Annemiek, Vera, Gerda, Marie-Louise en Marieke zijn onze ogen en oren in de verschillende gebouwen en dus ons verlengstuk. Wij merken er niets van dat zij eigenlijk voor een heel ander bedrijf werken dan de BV Campus/RU. Ze zetten zich er allemaal persoonlijk voor in om de kwaliteit van dienstverlening hoog te houden. Met veel enthousiasme en flexibiliteit zorgen ze voor totaaloplossingen bij problemen. Daar waar de ene medewerkster een uitstekende gastvrouwrol vervult, is de ander liever punctueel met de administratie bezig. En wil je een beetje van allebei of wil je het juist allemaal anders en het liefste per gisteren? Ook dat is mogelijk. Karen Malta zoekt samen met jou naar de beste oplossing.